Nik Safiah Karim, Penyunting, Wan Abdul Kadir Yusuf, Penyunting. (1985). Kelantan dalam Perspektif Sosio Budaya : Satu Kumpulan Esei . Kuala Lumpur: Jabatan Pengajian Melayu Universiti Malaya.

Nik Safiah Karim, Penyunting, Wan Abdul Kadir Yusuf, Penyunting. Kelantan dalam Perspektif Sosio Budaya : Satu Kumpulan Esei. Kuala Lumpur: Jabatan Pengajian Melayu Universiti Malaya, 1985. Text.

Nik Safiah Karim, Penyunting, Wan Abdul Kadir Yusuf, Penyunting. Kelantan dalam Perspektif Sosio Budaya : Satu Kumpulan Esei. Kuala Lumpur: Jabatan Pengajian Melayu Universiti Malaya, 1985. Print.